Recenzii de jocuri online

Șanțuri și porcării

Șanțuri

Ce sunt canelurile?

În timp ce sloturile sunt cele mai noi sosiri în industria jocurilor de noroc online, comparativ cu jocurile mai vechi, cum ar fi blackjack-ul și ruleta, se poate spune în siguranță că acestea sunt cele mai populare atât online, cât și offline. Jucătorii sunt atrași jocuri gratis cu bile spre mașinile colorate și zgomotoase care necesită câteva monede și mult noroc. Jucătorii pot petrece ore în șir în fața sloturilor, încercând să își alinieze imaginile și să câștige orice, de la câțiva dolari până la milioane de mize progresive.

De unde au provenit canelurile?

Charles Wacky, un imigrant în Statele Unite, s-a gândit la ideea de slot machines și a creat-o înainte de 1887. slot machine-ul original distribuia bomboane și alte delicatese și abia în anii următori au fost bănuți și alte denumiri. au fost oferite ca premii. Wacky s-a asociat cu Mills Novelty Company pentru a-și produce sloturile la scară largă și acestea au devenit în curând mainstream în majoritatea afacerilor de divertisment din toată țara și, în cele din urmă, din întreaga lume. Sloturile s-au schimbat treptat de-a lungul veacurilor, trecând de la un cadru pur mecanic la mecanisme electromecanice și în cele din urmă fiind complet computerizate. Un generator de numere aleatorii determină rezultatul sloturilor. Astăzi, sloturile pot fi găsite în literalmente sute de variații diferite și alcătuiesc cea mai mare ramură a industriei jocurilor.

Ce sunt sloturile online?

Slot machine-urile pot fi, de asemenea, jucate la cazinourile online și pot folosi aceleași RNG-uri și alte mecanisme interne care sunt utilizate în mașinile care se găsesc pe majoritatea etajelor cazinourilor din întreaga lume. Companiile de software online investesc anual milioane de dolari, inventând variante de sloturi interesante pentru jucătorii lor, variind de la jocuri clasice de sloturi, până la opțiuni cu linii de plată multiple, jocuri de sloturi interactive și opțiuni de poker video. Internetul facilitează, de asemenea, extinderea jackpoturilor progresive și permite jucătorilor să stea la coadă pentru a câștiga literalmente milioane de dolari.

Care este obiectul canelurilor?

După cum sa menționat, există multe versiuni ale sloturilor disponibile acolo, însă obiectivul de bază rămâne același pe tot parcursul. Ideea generală este să introduceți monede cu o anumită denumire, în conformitate cu sloturile, să alegeți câte linii de plată doriți să jucați (în cazul mașinilor cu mai multe linii de plată) și să trageți rotirea de presă / pârghie. Rolele vor începe să se învârtă și atunci când se opresc, jucătorii trebuie să verifice dacă imaginile lor formează o linie de câștig câștigătoare. Jucătorii sunt plătiți în funcție de combinația câștigătoare.

Ce sunt sloturile progresive?

Când sloturile sunt legate între ele, indiferent dacă sunt la etajele unui cazinou, între mai multe cazinouri din Vegas sau prin Internet printr-o rețea de cazinouri online, acestea sunt de obicei mașini jackpot progresive. În esență, acest lucru înseamnă că miza lor este setată la o anumită sumă care crește de fiecare dată când cineva joacă o mașină în acea rețea. În cele din urmă, un jucător norocos câștigă miza și premiul în bani este restabilit. Nu este neobișnuit ca recompensele progresive să atingă proporții gigantice. Jucătorii trebuie să joace de obicei suma maximă a monedei pentru a sta în linie pentru a câștiga jackpotul progresiv.

Rahat

Ce este rahatul?

Craps este un joc de zaruri jucat la cazinourile tradiționale și online. Jucătorii pot recunoaște pur și simplu jocul prin activitatea turbulentă și energică din jurul unei mese de craps. Deși porcarea poate părea inițial a fi un joc extrem de complex datorită termenilor și cuvintelor uneori de neînțeles folosite de jucătorii mai experimentați, faptul este că acesta este unul dintre cele mai ușoare jocuri de învățat și de înțeles la cazinouri.

Unde s-a născut porcarea?

O teorie populară cu privire la originea Craps afirmă că cavalerii englezi s-au distrat în secolul al XII-lea cu un joc numit Hazards. Acest joc a făcut parte din cultura populară engleză medievală și multe referințe la risc pot fi găsite în textele comune ale vremii. Francezii, totuși, au fost responsabili de a-i da numele lui Craps în anii 1600 și Crabii au crescut în popularitate în toată Europa. În cele din urmă, jocul și-a făcut drum spre țărmurile SUA și a primit statutul oficial cu un set de reguli scrise la începutul anilor 1900 de John H. Winn.

Ce este Craps Online?

În ciuda naturii virtuale a industriei jocurilor de noroc online, nu este neobișnuit să găsești jucători din orice țară din lume „adunați în jurul unei mese online și să se bucure de jocurile craps. Cazinourile online oferă jucătorilor posibilitatea de a învăța jocul prin intermediul software-ului gratuit și, datorită camerelor de chat online, jucătorii se pot conecta cu alți fani Craps din întreaga lume. În plus, site-urile de jocuri de noroc online oferă jucătorilor una dintre opțiunile din afaceri – cele mai interesante turnee de divertisment ale lui Craps. Aceste competiții permit jucătorilor să participe la jocuri incitante, ritmante și, de asemenea, să stea la coadă pentru a câștiga premii profitabile.

Care este scopul rahatului?

Masa Craps este ușor de recunoscut datorită aspectului său unic și a caracteristicilor personalizate. Jocul se joacă în jurul acestei mese, cu jucătorii adunați fizic în jurul ei – la un cazinou terestru sau pe site-uri online. Jocul se joacă împotriva casei și tot ce trebuie să facă jucătorii este să parieze pe rezultatul celor două zaruri care sunt aruncate peste masă. Există diferite variații de pariere unice legate de craps, pe care jucătorii trebuie să le plaseze înainte de a arunca zarurile. Odată ce rezultatul zarurilor este determinat, toți jucătorii câștigători sunt plătiți din datoria lor.

Cum pariezi pe prostii?

Deși scopul prostiei este destul de ușor de înțeles, jucătorii trebuie să dezvolte o bună înțelegere cu privire la diferitele opțiuni de pariere ale acestui joc. În esență, jucătorii boxează pariul în două moduri diferite pe o masă de craps. Ei pot prezice rezultatul unei aruncări imediate, sau pot prezice rezultatul zarurilor pe o serie de aruncări. Odată ce jucătorii recunosc diferitele opțiuni, vor putea reduce jocul unor porcării serioase!